Južna tribina Grbavice zatvorena protiv Širokog Brijega
Foto: Klix

Obavještenje iz FK Željezničar

Južna tribina Grbavice zatvorena protiv Širokog Brijega

Navijači Željezničara danas neće biti u mogućnosti bodriti svoj klub sa južne tribine, saopštili su iz FK Željezničar.

Razlog tome je nevrijeme koje je zahvatilo glavni grad Bosne i Hercegovine, pa će zbog toga južna tribina biti zatvorena. Navijačima koji posjeduju kartu za istu biti omogućen ulazak na sjevernu tribinu, koja je natkrivena.

Željezničar će protiv Širokog Brijega od 15 sati tražiti prolaz u četvrtfinale Kupa BiH, što će biti jako zahtjevno uzimajući u obzir rezultat prve utakmice (2:0).

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.