Kadeti i juniori Radnika bolji od vršnjaka iz Tuzle

Dva poraza Slobodinih nada

Kadeti i juniori Radnika bolji od vršnjaka iz Tuzle

M. Jakovljević

Kadeti i juniori Radnika danas su u Bijeljini bili bolji od kadeta i juniora Slobode iz Tuzle.

U prvenstvenim utakmicama Omladinske Premijer lige Bosne i Hercegovine, Radnik je u Bijeljini zabilježio dvije pobijede protiv tuzlanske Slobode.

Kadeti Radnika su bili bolji od svojih vršnjaka iz Tuzle pobijedivši sa 1:0, a jedini pogodak na susretu postigao je Vručinić u 50. minuti. Juniori Radnika su također sa 1:0 savladali juniore Slobode, a pogodak koji je Radniku donio tri boda postigao je Mališ u 78. minuti.

"Odigrali smo solidno protiv kvalitetnih Tuzlaka. Pobjede jesu minimalne, ali s tri boda smo porpavili položaj na tabeli", rekao je trener kadeta Radnika Jovica Lukić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi