Kadeti Mladosti bolji od Željezničara

Omladinska Premijer liga BiH, 13. kolo

Kadeti Mladosti bolji od Željezničara

Kadetska selekcija FK Mladost je na svom terenu dočekala vršnjake iz Željezničara u okviru 13. kola omladinske Premijer lige BiH, a domaćini su uspjeli upisati minimalnu pobjedu rezultatom 1:0.

Gledaoci su mogli pratiti izuzetno zanimljiv meč, jer su obje ekipe od samog početka igrale otvoreno.

Mladost je povela u 28. minuti preko Ermina Kokića, a iako su gosti nakon primljenog gola pokušavali doći, barem, do izjednačenja, realizacije je izostala, pa su domaćini slavili važan trijumf.

Treba istaći i da je Mladost zadnjih 15-ak minuta susreta igrala se igračem manje jer je Irhad Muflizovć, koji je u igru ušao u 65. minuti, u 77. zaradio isključenje.

Ekipa Mladosti se sada nalazi na drugoj poziciji u omladinskoj Premijer ligi BiH sa 25 osvojenih bodova, dok je Željezničar četvrti sa 22 boda na svom kontu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi