Kadeti Sarajeva bolji od Maribora

Future Talents Cup u Mađarskoj

Kadeti Sarajeva bolji od Maribora

E. Škorić

Kadeti Fudbalskog kluba Sarajevo savladali su Maribor rezultatom 1:0 u sklopu prvog kola turnira “Future Talents Cup” u Mađarskoj.

Bordo tim je bio bolji od vršnjaka iz Slovenije, a jedini gol na meču postigao je Harun Agić.

Sarajevo je igralo u sastavu: Bošnjak, Halavać, Miletić, Pidro, Resić, Sadiku, Škrijelj, Smajlagić, Topolović, Varešanović i Veledžić.

Sutra će mladi igrači Sarajeva, u okviru drugog kola, igrati prtoiv Senice iz Slovačke, a taj meč počinje u 10 sati. Posljednja utakmica prve faze na programu je u petak. Bordo omladinci odmjerit će snage sa PSV-om iz Holandije.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.