Kadeti Sarajeva i Želje ostvarili sigurne pobjede

Omladinska liga

Kadeti Sarajeva i Želje ostvarili sigurne pobjede

E. Škorić

Kadeti Sarajeva i Željezničara slavili su u mečevima 20. kola Premijer Omladinske lige BiH.

Kadeti bordo tima su, baš kao i juniori, s 3:0 pobijedili Olimpik u Butmiru. Rijad Sadiku je bio junak domaćeg tima sa dva gola, u 17. i 53. minuti. U strijelce se upisao i Arnes Junuzović.

Željo je u Kaknju s 4:2 pobijedio Mladost. Alen Nuhanović, Elvir Duraković, Ahmed Hasanović i Edis Mušović su pogađali mrežu domaćina, dok su golove za Mladost postigli Amar Begić i Domnik Mateo. 

Sloboda je u Jajcu s 3:0 porazila Metalleghe. Admir Kapidžić je bio dvostruki strijelac za goste iz Tuzle. Zrinjski je istim rezultatom slavio u Krupi, dok se sutra igraju mečevi Čelik - Vitez i Radnik - Široki Brijeg.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije