Kadeti Sarajeva iskoristili kiks gradskog rivala

Dobili Slobodu i smanjili prednost Željezničara

Kadeti Sarajeva iskoristili kiks gradskog rivala

O. Lekić

U okviru 26. kola Premijer lige za kadete mladi fudbaleri Sarajeva su na domaćem terenu savladali Slobodu rezultatom 2:0, te su tako iskoristili kiks Željezničara za kojim sada zaostaju samo bod.

Mladi fudbaleri Sarajeva mnogo bolje su otvorili susret. Od prvog minuta su krenuli ofanzivno i takva igra im se isplatila u 11. minuti kada je Đani Salčin savladao golmana Slobode Gorana Margetu.

Sa minimalnom prednošću bordo nada otišlo se na odmor, da bi pitanje pobjednika bilo odlučeno u 63. minuti kada je mrežu Slobode pogodio rezervista Kenan Šabazović.

Premijer liga za kadete, 26. kolo:
Sarajevo - Sloboda 2:0 (Salčin, Šabazović.

SARAJEVO: Dizdarević, Sadiku, Dervišagić, Salčin, Junuzović, Bradarić, Bešić, Alić, Islamović, Imamović, Đokanović. Još su igrali Jašarević, Šahbazović, Nikolić, Šabić i Hasančić.

SLOBODA: Marget, Muratović, Devedžić, Pijunović, Kovčić, Brkić, Omerović, Beširović, Omić, Kapidžić, Musić.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi