Kadeti Sarajeva nadigrali Dinamo Bukurešt i Galatasaray

Futura Talents Cup

Kadeti Sarajeva nadigrali Dinamo Bukurešt i Galatasaray

A. Beganović

Kadetska selekcija Akademije FK Sarajevo na prestižnom turniru, Futura Talents Cupu, koji se igrao u Mađarskoj, osvojila je sjajno 5. mjesto.

Kadeti Akademije FK Sajevo su u utakmici za 5. mjesto nadigrali slavni Galatasaray. Slavili su mladi fudbaleri bosanskohercegovačkog kluba sa 3:1, a golove su postigli Pidro, Halavac i Agić.

Treba dodati i da su mladi fudbaleri Akademije FK Sarajevo, koji su vodeći u Premijer ligi,  jučer nadigrali Dinamo Bukurešt (4:2), a upravo od ove generacije u Titovoj 38/b očekuju mnogo jer se radi o dosta talentovanoj generaciji fudbalera, koji iz utakmice u utakmicu pružaju sve bolje partije.

Na kraju dodajmo da je Future Talents Cup organizovan na fenomanaln način, a osim Sarajeva, Galatasaraya i Dinama Bukurešt na turniru su učestvovali Club Brugge, Partizan, Sturm, PSV, Senica, Wisla Krakow, Maribor i Ferencvaros..

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.