Kadeti Sarajeva pregazili Metalleghe

Mreža gostiju napunjena do vrha

Kadeti Sarajeva pregazili Metalleghe

Kadeti Sarajeva su u 17. kolu Premijer lige pregazili Metalleghe visokim rezultatom 9:2.

Već u 5. minuti Gasal je pogodio za vodstvo Sarajeva od 1:0, da bi u 16. minuti Đokanović povisio na 2:0. U 20. minuti ponovo je Gasal pogodio za 3:0, da bi do kraja poluvremena Sarajevo postiglo još dva gola preko Alića i Junuzovića. Jedini gol za Metalleghe postigao je Brtak, koji je u 28. minuti smanjio na 4:1.

U nastavku utakmice, nastavljena je golijada. Sarajevo je u 49. minuti povelo sa 6:1 preko Imamovića, da bi Nikolić četiri minute kasnije zabio za 7:1. U 64. minuti Imamović iz penala zabija za 8:1, a Gasal već u 66. kompletira svoj hat-trick golom za 9:1.  

Gosti su do kraja uspjeli smanjiti rezultat na 9:2 preko Makića u 72. minuti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi