Kadeti Sarajeva sigurni protiv Mladosti Doboj Kakanj

Sigurna pobjeda bordo nada

Kadeti Sarajeva sigurni protiv Mladosti Doboj Kakanj

S. Mlaćo

Kadeti FK Sarajevo danas su u okviru 30. kola Premijer Omladinske lige BiH savladali Mladost iz Doboja kod Kaknja sa 3:0 (1:0).

Bordo nade povele su već u devetoj minuti, kada je mrežu Denia Dedića pogodio Đani Salčin, što je ujedno bio i rezultat prvog poluvremena.

U drugom domaći stvaraju veliki broj prilika, što je rezultiralo sa još dva pogotka. U 66. minuti pogodio je rezervista Nemanja Nikolić koji je samo sedam minuta ranije ušao umjesto Amara Jašarevića.

Konačnih 3:0 postavio je u 77. minuti Kenan Dervišagić, nogometaš koji je također priliku u ovom susretu dobio sa klupe. Tako su se izmjene Admira Hasančića pokazale kao pravi potez. 

Premijer Omladinska liga BiH za kadete:

FK Sarajevo - FK Mladost Doboj Kakanj 3:0 (1:0)

FK Sarajevo: Dizdarević, Bešić, Islamović, Alić, Jašarević, Imamović, Salčin, Sadiku, Šahbazović, Hasančić, Đokanović.

FK Mladost Doboj Kakanj: Dedić, Mrkalić, Mehić, Muslić, Hadžić,  Zec, Duraković, Jašarspahić, Čolak, Čerimić, Čelebić. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi