Kadeti Slobode i Širokog Brijega podijelili bodove

Remi na Tušnju

Kadeti Slobode i Širokog Brijega podijelili bodove

S. Mlaćo

U okviru 28. kola Omladinske Premijer lige danas su su Tuzli u zaostalom susretu snage odmjerili kadeti Slobode i Širokog Brijega, a završeno je podjelom bodova, 1:1.

Gosti su poveli u 19. minuti kada se Kristijan Markota najbolje snalazi nakon kornera i pogađa za vodstvo svog tima. Nakon vodstva Širokog Brijega, domaći su stvorili tri sjajne šanse, ali mreža Mateja Perkovića se nije zatresla.

U drugom poluvremenu, tačnije u 46. minuti Sloboda dolazi do izjednačenja. Nakon lijepe akcije mrežu gostiju trese Asim Muratović.

Domaći su do kraja pokušali doći do preokreta, te slaviti pobjedu, a gosti su svoju šansu tražili iz kontri. Ipak, pogodaka više nije bilo i završilo je 1:1.

Premijer Omladinska liga BiH, 28. kolo:

FK Sloboda - NK Široki Brijeg 1:1 (0:1)

FK Sloboda: Marget, Muratović, Karić, Pijunović, Karić, Hodžić, Brkić, Hidanović, Nišić, Omić, Kapidžić.

NK Široki Brijeg: Perković, Markota, Brkić, Vidović, Marić, Pirić, Medić, Anić, Musa, Zovko, Bilać.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi