Kadeti u Crnoj Gori igraju dvije prijateljske utakmice
Foto: nfsbih.ba

Kadeti u Crnoj Gori igraju dvije prijateljske utakmice

E. Škorić

Kadetska reprezentacija Bosne i Hercegovine odigrat će dvije priajteljske utakmice protiv Crne Gore.

Naši mladi igrači krenuli su za Crnu Goru i sutra u 19 sati u Petrovcu igraju prvu utakmicu, a dva dana kasnije i drugu u Podgorici.

„Kraj je sezone i igrači su umorni, ali dobro je da ima utakmica i one će nam sigurno biti od koristi. Nedostaje nam nekoliko povrijeđenih reprezentativaca, te ćemo probati i neke nove igrače i nadam se da ćemo do kvalifikacija dobiti neko novo ime u timu“, rekao je selektor Sakib Malkočević.

Malkočević je poveo sljedeće igrače:

Filip Vasilj (Dinamo Zagreb, Hrvatska), Ševkija Resić (Sarajevo), Amar Beširević (Željezničar), Jasmin Čeliković (NK Zagreb, Hrvatska), Rijad Sadiku (Sarajevo), Luka Grahovac (Leotar), Luka Knežević (Široki Brijeg), Teo Rozić (Zrinjski), Tomas Dadić (Dinamo Zagreb, Hrvatska), Demirel Veladžić (Sarajevo), Edis Smajić (Sloboda), Benjamin Mušija (Željezničar), Ahmed Arnautović (Sarajevo), Sanin Klarić (Zrinjski), Nikola Vuletić (Hajduk Split, Hrvatska), Milan Mirić (Partizan), Elmir Osmanović (Kriens, Švajcarska), Stefan Kovač (Crvena Zvezda, Srbija), Ahmed Hasanović (Željezničar), Ahmed Buljubašić (Olimpic), Strahinja Railić (Leotar). 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.