Kadeti Veleža nastradali u duelu sa Crvenom zvezdom

Beogradski tim slavio 8:2

Kadeti Veleža nastradali u duelu sa Crvenom zvezdom

A. Beganović

U Bijeljini je danas počeo "Turni prijateljstva" na kojem će učestvovati i kadetske selekcije bosanskohercegovačkih ekipa, Sarajeva, Željezničara, Veleža i Slobode.

Mladi fudbaleri Veleža nisu se dobro proveli u duelu sa Crvenom zvezdom, odnosno beogradska ekipa je slavila sa čak 8:2.

Nakon prvih 30 minuta Zvezda je vodila 6:0, da bi u drugom dijelu Rođeni pružili nešto bolji otpor. Postigli su mladi fudbaleri Veleža dva gola u drugom poluvremenu, a isto toliko su i primili, pa je konačan rezultat glasio 8:2.

U drugom susretu ove grupe bodove su podijelili Osijek i podgorička Budućnost.

Turnir prijateljstva, grupa B, 1. kolo:
Crvena zvezda - Velež 8:2 (M. J. Nikolić 9., Tomašević 16., 20., 30., Joveljić 21., 26., Sićović 52., Perić 58. / Prguda 52., 60.)

Crvena zvezda: Đekić, Tomašević, Jovejić, Terzić, Milanović, Vukmanović, Rakić, Puzić, Kovač, M. J. Nikolić, M. Z. Nikolić. 

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Velež: Demirović, Hadžajlić, Kozić, Mrgan, Brkan, Prguda, Halilović, Puce, Pala, Bošković, Agović.

Tabela grupe B:
1. Crvena zvezda   3
2. Osijek   1
3. Budućnost   1
4. Velež   0

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.