Kadeti Želje i Sarajeva uvjerljivi, Borac poražen od Rudara

22. kolo Premijer lige BiH za kadete

Kadeti Želje i Sarajeva uvjerljivi, Borac poražen od Rudara

Tokom proteklog vikenda odigrano je 22. kolo Premijer lige BiH za kadete.

Kadeti Željezničara su na svom terenu razbili Radnik sa 5:0 te se nalaze na drugom mjestu na tabeli sa tri boda manje od vodećeg Sarajeva uz utakmicu manje. Kadeti bordo momčadi su u Trebinju savladali Leotar rezultatom 0:4 dok je Borac neočekivano poražen na svom terenu od Rudara sa 0:1.

 

Široki Brijeg i Olimpic su remizirali sa 2:2, a bodove su u Istočnom Sarajevu također podijelili Slavija i Zrinjski. Kadeti Čelika su također pomalo neočekivano poraženi na gostovanju kod vršnjaka iz Gradačca sa 2:0.

 

U Mostaru su Velež i GOŠK remizirali rezultatom 1:1, dok je u Travniku rezultat između domaćih kadeta i kadeta Gradine glasio 2:2.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.