Kadeti Željezničara bez  problema protiv Čelika

Sigurna pobjeda Plavih nada

Kadeti Željezničara bez problema protiv Čelika

S. Mlaćo

Kadeti FK Željezničara vratili su se na pobjednički kolosijek pobjedom nad vršnjacima iz NK Čelik 3:1 u susretu 30 kola.

Domaći su poveli u 23. minuti preko Amara Lukovca, da bi samo pet minuta kasnije bilo 2:0.

Strijelac je bio Ahmed Hasanović. U 40. minuti bilo je 3:0. Harisa Jupića matirao je Eldar Šehić za sjajno prvo poluvrijeme Željinih nada.

U drugom poluvremenu vidjeli smo samo jedan pogodak i to u mreži domaćeg golmana Jasmina Kršića kojeg je matirao Adnan Kalabić u 80. minuti.

Ovom pobjedom kadeti Željezničara ostali su na prvom mjestu sa 72 osvojena boda, sa četiri boda više od Sarajeva, koje ima dvije utakmice manje.

Premijer Omladinska liga BiH, kadeti:

FK Željezničar - NK Čelik 3:1 (3:0)

FK Željezničar: Kršić, Duraković, Šušić, Lukovac, Zilić, Nuhanović, Osmanović, Hasanović, Šehić, Ćosić, Mujić.

Potražite više informacija na temu Premijer omladinska liga BiH U-17:

NK Čelik: Jupić, Smajić, Kulovac, Puđa, Zlatković, Horić, Žuna, Čičak, Tufekčić, Kalabić, Husejnović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi