Kadeti Željezničara drugi dio sezone otvorili pobjedom

Premijer Omladinska liga BiH

Kadeti Željezničara drugi dio sezone otvorili pobjedom

S. Mlaćo

Kadeti Željezničara u 19.kolu Premijer Omladinske lige BiH danas su na pomoćnom terenu stadiona Grbavica savladali kadete FK Krupa rezultatom 2:0. (1:0).

Bolju igru u prvom poluvremenu Plave nade krunisale su u 21. minuti kada Ahmed Hasanović trese mrežu Stefana Bundala. 

Bio je to i konačan rezultat prvog poluvremena, a u drugom poluvremenu Željo je imao više od igre, ma da se ni gosti nisu predavali. 

Par puta su ozbiljno zaprijetili, a konačni 2:0 djelo je igrača Krupe Pavle Čivčića koji nakon ubačaja sa strane jednog fudbalera domaćih skrenuo loptu u svoju mrežu. Igrao se 53. minut. 

Do kraja susreta nije bilo ozbiljnih prilika i Plavi su slavili zasluženu pobjedu. 

Kadeti: FK Željezničar - FK Krupa 2:0 (1:0)

FK Željezničar: Kršić, Mešić, Duraković, Šušić, Lukovac, Nuhanović, Hasanović, Šehić, Ćosić, Mujić, Adžem. Trener: Nermin Šehović.

Potražite više informacija na temu Premijer omladinska liga BiH U-17:

FK Krupa: Bundalo, Čivčić, Tomaš, Stjepanović, Savić, Vukomanović, Vučić, Guzijan, Makarić, Novković, Ćeranić. Trener: Nenad Studen. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi