Kadeti Željezničara remizirali protiv Širokog Brijega

Prijateljski susret

Kadeti Željezničara remizirali protiv Širokog Brijega

S. Mlaćo

U povratku sa priprema u Makarskoj, kadeti FK Željezničar jučer su u Širokom Brijegu odmjerili snage sa odgovarajućom selekcijom tog kluba.

Završilo je 1:1, a Željine nade povele su u 25. minuti pogotkom Ahmeda Hasanovića. Velikog talenta sa Grbavice uposlio je Nuhanović, a ovaj zaobišao i golmana Širokog Brijega te doveo svoj tim u vodstvo. Ipak, do kraja prvog poluvremena Širokobriježani dolaze do izjednačenja. 

U drugom poluvremenu nije bilo pogodaka. 

Željezničar je nastupao u sastavu: Kršić, Mešić, Duraković, Žilić, Lukovac, Sušić, Nuhanović, Spahić, Hasanović, Mujić, Šehić. 

Potražite više informacija na temu Premijer omladinska liga BiH U-17:

Bio je ovo duel petoplasirane i drugoplasirane ekipe kadetske Premijer lige naše zemlje. 

Kadeti: NK Široki Brijeg - FK Željezničar 1:1 (1:1)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi