Kadetima Želje samo bod protiv Radnika

Kadetska Premijer liga

Kadetima Želje samo bod protiv Radnika

E. Škorić

U srijedu su odigrana još tri susreta 20. kola Premijer lige BiH za kadete.

Željezničar nije uspio u Bijeljini ostvariti pobjedu. Plavi su s Radnikom odigrali 1:1. Mirko Nikolić je u 27. minuti postigao gol za Radnik, a prethodno je Ahemed Hasanović u prvoj minuti zatresao mrežu domaćih.

Željo nakon 20 kola ima šest bodova zaostatka za vodećim Sarajevom, koje je danas s 4:0 razbilo Drinu.

Čelik je s 2:1 savladao Velež. Amir Mašić je bio dvostruki strijelac za Zeničane, dok je za goste iz Mostara gol postigao Amer Halilović.

U meču Olimpica i Borca nije bilo pobjednika (1:1). Ahmed Buljubašić je u 75. minuti pogodio za remi domaćih, a Banjolučani su vodili od 55. minute golom Radovana Perišića.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.