Kadetska reprezentacija poražena od Francuske

Porazom otvorene kvalifikacije za EP 2013

Kadetska reprezentacija poražena od Francuske

Kadetska reprezentacija poražena je na startu kvalifikacija za EP 2013. godine.

Bolji od naše selekcije, koju sa klupe vodi Sakib Malkočević, bili su Francuzi koji su u ovaj susret ušli sa ulogom favorita te su na kraju i slavili sa 3:1.

 

Francuzi su u vodstvo došli u 15. minuti, a strijelac je bio Cornet. Do kraja prvog poluvremena, naši kadeti su uspjeli da dođu do izjednačenja, a pogodio je Radovac. Sa povoljnih 1:1 otišlo se na pauzu.

 

U nastavku susreta, kadeti Francuske pokazuju zašto su favoriti u ovom duelu te uspijevaju da postignu još dva gola. U 62. minuti pogodio je Coman, a konačnih 3:1 postavio je Coulibaly u 73. minuti.

 

Naši kadeti naredni susret igraju protiv Grčke.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.