Kadrić: Hvala Bratstvu i njegovim navijačima

Predsjednik UO NK Bosna Visoko

Kadrić: Hvala Bratstvu i njegovim navijačima

S. Mlaćo

Nogometaši Bosne iz Visokog u proteklom kolu Prve lige Federacije slavili su u Gračanici nad Bratstvom 3:1, te upisali veoma važnu pobjedu i ponovo došlu na lidersku poziciju.

Tim iz Visokog sjajnom partijom nije dao mnogo nade Bratstvu, a zahvaljujući jučerašnjem remiju Travnika i GOŠK-a (1:1) ponovo su došli na prvu poziciju.

Iz Bosne su nakon utakmice imali smo riječi hvale na račun domaćina.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Želim da se zahvalim u ime UO NK Bosna i u svoje lično ime na gostoprimstvu u Gračanici od strane rukovodstva NK Bratstvo Gračanica, kao i od domaćih navijača Bratstva koji su ispratili naše igrače i stručni štab poslije utakmice aplauzom", kazao je predsjednik UO NK Bosna Visoko Nermin Kadrić.

Bosna će u narednom kolu ugostiti Radnički iz Lukavca.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi