Kadrić napustio Bratstvo i pojačao Bosnu

Još jedan igrač otišao iz Gračanice

Kadrić napustio Bratstvo i pojačao Bosnu

Posljednji fudbaler koji je ovog ljeta napustio ekipu Bratstva iz Gračanice je Kerim Kadrić, koji će svoju karijeru nastaviti u ekipi Bosna Sema.

Ovaj 31-godišnji fudbaler sredine terena se odlučio na povratak u svoj rodni grad, te se priključio Bosni, koja se takmiči u drugoj federalnoj ligi.

"Zahvalio bih se svima na ove lijepe četiri godine u Bratstvu. Na ovaj potez sam se odlučio isključivo zbog predugog izbivanja od kuće. Svojim sada već bivšim saigračima želim sve najbolje u nastavku karijere", rekao je Kadrić.

Ovaj fudbaler je u svojoj karijeri nastupao za SAŠK Napredak, GOŠK i Bratstvo, a jedno vrijeme je bio član sarajevskog Željezničara.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti