Kadrić: U Vitez idemo na pobjedu

Mladi prvotimac Čelika za SportSport.ba

Kadrić: U Vitez idemo na pobjedu

S. Mlaćo

Nogometaši Čelika ne briljiraju ove sezone, čak naprotiv.

 Zeničani imaju velike probleme, ali ipak su osvojili četiri boda.

U subotu ih očekuje komšijski derbi protiv NK Vitez, posljednjeplasiranog tima na tabeli Premijer lige. Ukoliko ostanu neporaženi, Zeničani bi sigurno gurnuli Vitez korak bliže nižem rangu.

"Imali smo težak raspored na početku sezone, igrali sa dosta jakim klubovima, ali i pored toga imali smo veliku šansu protiv Krupe gdje smo promašili penal i žalimo za tim. Ne mogu biti zadovoljan otvaranjem sezone, loše je krenulo, ali šta je tu je, okrećemo se ka budućnosti", kazao je mladi član Čelika Hrustan Kadrić.

Svjestan je mladi nogometaš da je Čeliku veoma bitan sutrašnji meč.

"Vitez se nalazi u sličnoj situaciji kao i mi. To će biti dosta  jaka utakmica, mi idemo na pobjedu ako bude trebalo i glavom na kopačku", jasan je Kadrić u razgovoru za SportSport.ba.

Kadrić je u Zenicu stigao iz NK Travnik. Upisao je sedam nastupa uz jednu asistenciju, te u više navrata dobio pohvale od iskusnog šefa struke Kemala Hafizovića.

"Zahvalan sam šefu na pohvalama koje sam dobio od njega, a za svoje igre kažem da uvijek mogu bolje i ne volim se hvaliti da sam odigrao dobro", dodao je Hrustan Kadrić, član zeničkog Čelika.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Kadrić je i potencijalni mladi reprezentativac naše zemlje, s obzirom da ima tek 20-godina, te je sigurno da ga uskoro možemo očekivati na jednom od narednih okupljanja mladih Zmajića koje sa klupe predvodi selektor Vinko Marinović.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi