Kadušić, Mihojević i Anđušić na spisku Vinka Marinovića

Dobili pozivi u U-21 reprezentaciju

Kadušić, Mihojević i Anđušić na spisku Vinka Marinovića

S. Mlaćo

Mladi prvotimci Fudbalskog kluba Sarajevo Advan Kadušić, Marko Mihojević i Nemanja Anđušić pozvani su na predstojeće okupljanje U-21 reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Naša reprezentativna selekcija odigrati će kvalifikacionu utakmicu protiv Lihtenštajna 28. marta, a Kadušić, Mihojević i Anđušić bit će u konkurenciji za ekipu selektora Vinka Marinovića. Vrijedi istaći da su Šef Akademije FK Sarajevo, Sanjin Alagić, i fizioterapeut Eldin Jarović, također dobili pozive, te će biti dio stručnog štaba U-21 reprezentacije BiH.

Okupljanje reprezentacije održati će se na Ilidži, u nedjelju 19. marta. Kao što je već poznato, dosadašnjeg selektora naše mlade reprezentacije Darka Nesterovića na tom mjestu naslijedio je Vinko Marinović, nekadašnji trener Zrinjskog iz Mostara.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi