Kajkut: Izuzetno važna pobjeda za nas

Napadač Krupe za SportSport.ba

Kajkut: Izuzetno važna pobjeda za nas

Banjalučka Krupa danas je upisala četvrti trijumf u Premijer ligi BiH.

Ekipa Slobodana Starčevića po drugi put se radovala u gostima, a ovaj put na koljena je bacila tim Čelika (2:1).

Jedan od najzaslužnijih za veliki trijumf Krupe bio je napadač Saša Kajkut, koji je postigao izjednačujući pogodak u 45. minutu.

"Ovo je bila vrlo bitna utakmica i za nas i za Čelik. Pobjeda nam mnogo znači za nastavak sezone i ispunjavanje naših ciljeva, a to je opstanak u društvu najboljih. Sigurno da su bile prisutne emocije u današnjem duelu, jer sam igrao protiv kluba u kojem sam proveo divne trenutke. Iskazao sam poštovanje i jednostavno se nisam mogao radovati nakon postignutog gola. Nadam se da ćemo nastaviti u istom ritmu", izjavio je Kajkut za SportSport.ba.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjetimo, Kajkut je prvu zvaničnu utakmicu za Banjalučane odigrao u prošlom kolu protiv Zrinjskog, kada je priliku dobio u samoj završnici susreta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi