Kajkut: Još uvijek sam u Krupi, ne znam šta će biti kasnije

Postoji mogućnost da promijeni klub

Kajkut: Još uvijek sam u Krupi, ne znam šta će biti kasnije

E. Škorić

Saša Kajkut još uvijek je igrač Krupe, no ni sam ne zna što bi moglo da se dogodi u budućnosti.

Kajkut je u dosadašnjem dijelu sezone bio jedan od ponajboljih igrača Krupe i sasvim sigurno je igrač kojeg bi poželio bilo koji trener u Bosni i Hercegovini.

Pojavile su se određene informacije da je Kajkut trenutno slobodan igrač i da više nije član Krupe, ali on je još uvijek u sastavu ambicioznog kluba koji predstavlja pravo osvježenje za Premijer ligu.

"U Krupi sam još uvijek, ali hoću li tu i ostati, to ne znam. Ovdje mi je dobro, zadovoljan sam, ljudi su prekorektni prema meni, pa samim tim sam dužan da, ako ništa, ne dajem izjave koje mogu biti pogrešno protumačene", rekao je Kajkut za SportSport.ba, pa je dodao:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Znate kako to u fudbalu ide, stvari se brzo promijene i ništa nije isključeno, ali ne mogu puno da govorim na tu temu".

Za Kajkuta se zanima nekoliko domaćih, ali i inostranih klubova, no on tvrdi kako nema konkretnih razgovora. Sjajni ofanzivac je prethodno igrao za Borac, Kozaru, Karlovac, Zadar, Pomorac, Šerif, Baku, Čelik, Južnu Kinu, AEK Kerkyru i Veriju.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi