Kajkut: Pokušat ćemo iskoristiti svaku šansu

Krupa gostuje kod Mladosti

Kajkut: Pokušat ćemo iskoristiti svaku šansu

Jedan od zanimljivijih susreta 11. kola BHT Premijer lige BiH bit će odigran u Doboju kod Kaknja, gdje će snage odmjeriti Mladost i Krupa. 

Uzdanica gostujuće ekipe u ovom susretu će biti Saša Kajkut. U posljednje dvije utakmice ovaj iskusni napadač je postigao tri gola, a uoči subotnjeg meča je izjavio da će Krupa pokušati iskoristiti svaku šansu koja se ukaže. 

"Mi i Mladost smo ovu sezonu otvorili bolje nego što smo očekivali. Bit će sigurno jako zanimljiva utakmica, a uloga favorita pripada Mladosti koja je do sada samo jednom u ovoj sezoni poražena. Mi ćemo dati svoj maksimum i pokušati iskoristiti svaku šansu koja nam se ukaže", kazao nam je Kajkut. 

Kajkut sa velikim poštovanjem govori o Mladosti.

"Danas smo vršili analizu Mladosti i do utakmice ćemo znati sve o njima. Mimo toga, pratio sam dešavanja kod njih i znam da su promijenili trenera. To što do sada imaju samo jedan boraz je za veliki respekt. Vidi se da su čvrsta i organizovana ekipa. Zna se ko šta radi, tako da ovi rezultati nisu slučajni."

Izborom nove sredine Kajkut je zadovoljan.

"Došao sam u organizovan i sređen klub, i ni u jednom momentu se nisam pokajao. Za sada sve funkcioniše. Krupa će još mnogo napredovati", kaže Kajkut i potom se osvrće na svoje igre: 

"Obzirom da sam došao nešto kasnije, moram i mogu biti zadovoljan s onim što sam pokazao. Ipak, uvijek smatram da mogu bolje i činit ću sve da podignem dodatno formu kako bih pomogao Krupi", podvukao je Kajkut.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Duel između Mladosti i Krupe igra se u subotu s početkom u 15:00 sati. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi