Kajkut poručio Robijašima: Jedan sam od vas!

Igrač Krupe se oglasio na društvenim mrežama

Kajkut poručio Robijašima: Jedan sam od vas!

E. Čaušević

Ekipa Krupe danas je upisala pobjedu na gostovanju protiv Čelika u utakmici desetog kola Premijer lige BiH.

Čelik je na Bilinom Polju stigao do vodstva u 24. minuti utakmice preko Markovića, ali je nekadašnji igrač zeničke ekipe Saša Kajkut u samom finišu prvog poluvremena donio izjednačenje gostima. Krupa je do potpunog preoreta došla pet minuta prije kraja meča golom Ljubenovića.

Kajkut je prije nekoliko sezona nosio dres Čelika, te je bio ljubimac navijača sa Bilinog Polja. Kajkut nije proslavio današnji gol, a nakon meča ostavio je zanimljivu poruku na svom Facebooku za navijače Čelika.

"Želim i nadam se da će jednog dana gigant sa Bilinog zajedno sa najboljim navijačima u BiH stati na zdrave 'noge' i zauzeti mjesto koje mu 'pripada', a to je šampionsko postolje! Jedan od vas! RZ1988", napisao je Kajkut.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi