Kajkut potvrdio klasu

Odlična partija napadača Krupe

Kajkut potvrdio klasu

U posljednja dva meča Saša Kajkut tri puta je tresao mrežu protivnika. 

Iskusni napadač Krupe bio je strijelac u prošlom kolu protiv Čelika, a odličnu partiju pružio je i danas protiv Viteza. 32-godišnji fudbaler sa dva pogotka vodio je svoj tim do nove pobjede i trećeg mjesta na tabeli. 

"Ovo je veoma bitna pobjeda za nas. Na terenu smo danas izgledali prilično dobro i sasvim zasluženo smo upisali nova tri boda. Uspio sam da realizujem dva penala, što me jako raduje. Međutim, za dobru predstavu zaslužan je cijeli tim", rekao je Kajkut za SportSport.ba.

Napadač banjalučkog tima smatra da je ovom pobjedom napravljen veliki iskorak ka opstanku u društvu najboljih, te se nada da će Krupa nastaviti sa pobjedama i u Kupu RS.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"U srijedu nas očekuje veoma teška utakmica protiv Rudar Prijedora. Idemo u goste ekipi koja nije ni malo naivna. Svjesni smo da će Rudar biti silno motivisan, ali i mi imamo svoju računicu. Ozbiljno shvatamo taj meč i mislim da ćemo izboriti prolaz u četvrtfinale Kupa", jasan je bio Kajkut.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije