Kajkut sutra na treningu, Lakičević propušta Borac?

Novosti s Bilinog polja

Kajkut sutra na treningu, Lakičević propušta Borac?

D. Kurbegović

Nogometaši Čelika jučer su se vratili sa Zlatibora, gdje su okončali drugu fazu priprema u kojoj je akcenat bio odigravanje prijateljskih utakmica i uigravanje ekipe. Trener Vlado Jagodić igračima je dao slobodno do četvrtka kada će ponovo trenirati.

Kada je u pitanju igrački kadar, na Zlatiboru se u posljednjoj utakmici povrijedio standardni lijevi bek Slobodan Lakičević kome je napukla loža i postoji mogućnost da propusti prvo kolo protiv Borca, a sigurno neće nastupiti u subotu u generalci protiv Cibalije.

Problema sa povredama zbog tvrdog terena na kojem su trenirali na Zlatiboru još imaju Kenan Horić,  Marko Nestorović i Duško Stajić, ali su one lakšeg inteziteta i oni će sutra trenirati i biti u sastavu za generalku pred prvenstvo.

Ono što najviše zanima sve navijače Čelika jeste status oko Saše Kajkuta, najbolji igrač crno-crveni u prošloj sezoni je kao slobodan igrač ovog ljeta imao nekoliko ponuda iz inostranstva, ali one nisu  bile dovoljno konkretne tako da je 29-godišnji napadač  još u Banja Luci, gdje trenira i održava formu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Kako saznaje naš portal najbolji strijelac Zeničana u prošloj sezoni ukoliko se nešto nepredviđeno ne desi sutra trebao biti na treningu crno-crveni, te tako odgonuti sve sumnje i špekulacije koje su se dovodile ovog ljeta uz njegovo ime da će potpisati prvo za Željezničar, pa zatim i za Sarajevo.

Nogometaši Čelika u subotu će imati posljednju provjeru pred početak prvenstva, a protivnik će im biti Cibalija iz Vinkovaca, utakmica će biti odigrana u večernjem terminu na stadionu Bilino polje.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.