Kajtaz: Muslin? Drugi put čujem

Spominje se kao kandidat za selektora

Kajtaz: Muslin? Drugi put čujem

Vijest da je Slavoljub Muslin kandidat za selektora Bosne i i Hercegovine začudila je i glavnog aktera priče, a da ne začudi i sporedne. 

Iako ne mnogo sporedniji, to su u ovom slučaju članovi Stručne komisije Ivica Osim, Sead Kajtaz, Duško Bajević i Zvjezdan Misimović koji će predložiti kandidata ili nekoliko njih za kojeg smatraju da bi bio bolje rješenje od dosadašnjeg selektora Mehmeda Baždarevića.

Kajtaza smo zatekli dok se vozio Mostarom.

"Znam što me zovete, ne morate mi ništa govoriti, ovo oko Muslina...", dočekao nas je suretljivo i nastavio:

"Vjerujte eto nije da prvi put čujem, vidio sam jutros, zovu ljudi, ali ja stvarno nemam pojma da je on kandidat. Mislim, nisam ja ni najkompetentniji, četvorica nas je, redovno se čujemo. Imat ćemo dakle sastanak 15. novembra gdje ćemo tačno utvrditi ko bi po našem mišljenju trebao biti selektor i to je to", riječi su legende Veleža.

Kajtaz je još jednom potvrdio ono što znaju svi i kad se trznu iz behuta:

"Komisija je do sada obavila razgovore sa Amarom Osimom i Mehom Kodrom. Da li će u narednih sedam dana biti razgovora s još kandidata, to zaista ne mogu sa sigurnošću reći."

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Kajtaz je u ranijim istupima naglašavao kako bi novi selektor trebao biti patriotski nastrojen i prije svega autoritet.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi