Kakav ćemo Borac gledati u Premijer ligi BiH?

Ističu pojedini ugovori na Gradskom stadionu

Kakav ćemo Borac gledati u Premijer ligi BiH?

D. Vejo

Fudbaleri banjalučkog Borca su pet kola prije kraja prvenstva Republike Srpske osigurali titulu prvaka i tako obezbijedili učešće u Premijer ligi BiH naredne sezone.

Tim iz Platonove pokazao je najveći kvalitet među timovima iz Republike Srpske.

Banjalučani su i više nego ubjedljivo stigli do šampionske titule. U 27 odigranih kola do sada, računajući i play-off, crveno-plavi su ostvarili veliku 21 pobjedu, pet puta su remizirali dok su pretrpjeli i jedan poraz, onaj od mrkonjićke Slobode u prvom dijelu sezone (1:0).

Vremena za čekanje nema, jer rukovodstvo Borca već mora razmišljati o potencijalnim pojačanjima za takmičenje u eliti. 

Broj novih imena u timu, diktiraće i broj odlazaka sa Gradskog stadiona u Banjaluci.

Ugovor do predstojećeg ljeta imaju Nemanja Vejnović, Predrag Zekanović i Branko Ojdanić. Do zime, ugovor je potpisao Siniša Dujaković, a prvi čuvar mreže Asmir Avdukić crveno-plavi dres nosiće minimalno godinu dana.

Bojan Puzigaća je potpisao na dvije godine kao i Bojan Burazor, dok je Miloš Đorđević na tri. Kapiten Boris Raspudić, Vladan Danilović, Borisav Erić i Aleksandar Kondić, prema ugovoru na Gradskom stadionu ostaju do ljeta 2018. godine.

Još uvijek nije poznato, koja su to nova imena kada je u pitanju igrački kadar, u opticaju.

Podsjetimo, do promjene će najvjerovatnije doći i na klupi banjalučkog sastava. Prema prvim informacija, Vule Trivunović će napustiti mjesto šefa struke, a kako nezvanično saznajemo, u igri za njegovu poziciju su trenutni trener Crvene zvezde Boško Đurovski, nekadašnji trener Partizana i fudbaler Borca (1992-1993 godine) Zoran Milinković te Ljubinko Drulović.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi