Kako je to Gavrić reagovao nakon pogotka Zvijezdi 09

Fudbaler Crvene zvezde iskopirao Ronalda

Kako je to Gavrić reagovao nakon pogotka Zvijezdi 09

D. Vejo

Fudbaleri Zvijezde 09 i beogradske Crvene zvezde danas su u prijateljskom meču odigranom u Bijeljini odigrali sjajan meč. Rezultat je bio 1:3 za Beograđane.

Očekivan rezultat jer je ipak crveno-bijeli tim praktično titulu najboljeg tima u Srbiji osigurao još na kraju prvog dijela prvenstva. Iako je rezultat bio u drugom planu, podsjetimo da su golove za Zvezdu postigli Ibanez, Gavrić i Orlandić.

Međutim, proslava gola kod Ibaneza i Orlandića protekla je na jedan skroman način, dok Gavrić nije mislio tako. On je u stilu jednog od najboljih igrača današnjice Cristiana Ronalda proslavio svoj pogodak.

Gavrićev pogodak pogledajte na 0,20 sekundi u videu...

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi