Kako kladionice vide 110. sarajevski derbi?
Foto: EPA

Željezničar blagi favorit

Kako kladionice vide 110. sarajevski derbi?

Pred 110. sarajevski derbi koji se sutra igra na Grbavici zanimljivo je pogledati kakve su koeficijente za ovaj meč odredile domaće i svjetske kladionice.

Očekivano, pravog favorita u ovom derbiju nema, ali se ipak nešto manji koeficijent nudi na domaću ekipu Željezničara (2,40). Remi se vrednuje prosječnom kvotom 3,00, dok je koeficijent na pobjedu Sarajeva između 2,80 i 3,00.

Ponovo se očekuje meč sa malo pogodaka, pa je tako na opkladu da će na utakmici biti postignuta manje od 3 gola skromnih 1,45, dok je na tri ili više gola ponuđena kvota oko 2,50.

Najmanji koeficijenti ponuđeni su na rezultate 1:1 (6,00) 1:0 (6,50) i 0:0 (7,00).

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjetimo, derbi meč Željezničara i Sarajeva igra se sutra na Grbavici s početkom u 19:30 sati.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi