Kalajdžić optimista pred Simin Han

Kalajdžić optimista pred Simin Han

M. Maksimović

Konačno je sunce ogrijalo i fudbalere Veleža. Podmlađeni tim nakon dugo vremena uspio je pobijediti renomiranog protivnika, i ovog puta u Kupu. Poražen je Metalleghe u Jajcu, što je bil anajbolja uvertira za naredne prvenstvene susrete u kojima Velež mora pobijeđivati.

“Otišli smo u Jajce šest igrača, ali smo odigrali najbolju utakmicu sezone. Nadam se da će ona biti prekretnica, odnosno da ćemo u budućnosti izgledati mnogo bolje, te nizati bolje rezultate”, rekao je Kalajdžić.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Naredni susret donosi gostovanje kod Sloge u Siminom Hanu. Domaćin susret dočekuje nakon pobjede nad GOŠK-om u Gabeli u prošlom kolu.

“Podigli smo fizičku spremu i popravili samopouzdanje, pa u Simin Han idemo odigrati najbolje što možemo i po mogućnosti ne izgubiti. Neće biti lako jer opet nećemo imati nekoliko igrača - Lukomirka, Demića, Ovčinu, Alikadića i Petrovića”, dodao je Kalajdžić.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi