Kallasi: Mogu i bolje, ali sretan sam zbog debija

Sirijac debitovao za bordo tim

Kallasi: Mogu i bolje, ali sretan sam zbog debija

E. Škorić

Ahmad Kallasi, reprezentativac Sirije, debitovao je u dresu Sarajeva u utakmici Kupa BiH protiv Igmana u Konjicu.

Kallasi je u julu stigao u Sarajevo, ali je dugo čekao na svoju šansu. Sada je izrazio veliko zadovoljstvo što je zaigrao u bordo dresu i bio je izuzetno dobar u meču protiv Igmana, te upisao asistenciju.

"Drago mi je što sam dobio priliku da igram. Prva mi je bila utakmica u novom klubu i sretan sam zbog pobjede. Nadam se da je utakmica u Konjicu prva u nizu pobjeda koju ćemo ostvariti. Što se tiče moje igre, smatram da može bolje, ali mi je drago što sam debitovao i zahvaljujem se stručnom štabu na ukazanoj prilici”, rekao je Kallasi za SportSport.ba, dodavši kako se nada pobjedi u subotu protiv gradskog rivala Olimpica:

"U ligi imamo jednu negativnu seriju od četiri utakmice bez pobjede, odnosno četiri remija. Nadam se da ćemo prekinuti taj niz i slaviti u subotu”.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.