Kamere na Grbavici i u Banjoj Luci, Jakupović sudi derbi

Službena lica u 4. kolu

Kamere na Grbavici i u Banjoj Luci, Jakupović sudi derbi

Sedam od osam utakmica četvrtog kola BHT Premijer lige BiH na programu je u subotu, dok se meč Mladosti Velika Obarska i Sarajeva u Bijeljini igra dan kasnije. 

Pet subotnjih utakmica igra se u terminu od 17:00 sati, dok će se dva meča igrati u noćnom terminu.

Od 17 sati u subotu su na programu mečevi: Velež – Travnik, Zvijezda – Olimpic, Sloboda – Široki Brijeg, Vitez – Slavija i Drina – Radnik.

Istog dana od 20 sati igra se meč u Banjoj Luci između Borca i Čelika, dok je od 21 sat na programu derbi kola Željezničar – Zrinjski.

Utakmicu na Grbavici sudit će Edin Jakupović iz Bihaća, a asistirat će mu Senad Ibrišimbegović, Goran Dujak, Dalibor Drašković, Muamer Bureković i Elvis Mujić. Utakmicu će uživo prenositi BHT 1.

Drugi derbi igrat će se u Banjoj Luci, a sastat će se Borac i Čelik. Ovaj meč povjeren je Iliji Živkoviću iz Orašja, kome će asistirati Željko Marić, Asmir Budimlić i Sanel Silić. Meč sa Gradskog stadiona uživo će prenositi Arena Sport.

Utakmicu Drina – Radnik sudit će Miloš Gigović iz Bosanske Gradiške, a meč Viteza i Slavije Predrag Stankić iz Bijeljine.

Susret Slobode i Širokog Brijega povjeren je Danijelu Pajiću iz Bijeljine, a meč Zvijezde i Olimpica Antoniju Bandiću iz Gruda.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Arbitar na utakmici Velež – Travnik je Zoran Grbić iz Prijedora.

Nedjeljni susret Mladosti i Sarajeva na programu je od 17 sati, a pravdu će na njemu dijeliti Dragan Skakić iz Bosanske Gradiške.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.