De Sciglio postigao prvi gol u karijeri: Nisam znao kako proslaviti

Fudbaler Juventusa nije krio oduševljenje

De Sciglio postigao prvi gol u karijeri: Nisam znao kako proslaviti

Defanzivac Juventusa Mattia De Sciglio je istakao da nije znako kako proslaviti svoj prvi gol u karijeri, koji je postigao na jučerašnjoj utakmici Stare dame i Crotonea.

Juventus je na svom terenu slavio rutinsku pobjedu nad Crotoneom rezultatom 3:0, a drugi gol Stare dame je postigao Mattia De Sciglio, na izuzetno lijep način.
De Scigliova "raketa" sa 20-ak metara je pronašla put do gola Crotonea, pa se 25-godišnji bek napokon upisao u strijelce u jednoj seniorskoj utakmici.

On je do svog prvijenca stigao u 173. utakmici karijere, bilo da se radi o klubu ili reprezentaciji, a nakon jučerašnjeg susreta nije krio oduševljenje.

"Bio je nevjerovatan osjećaj postići taj gol i uopšte nisam znao kako ga proslaviti", izjavio je De Sciglio, pa nastavio:
"Svi saigrači su potrčali prema meni, uključujući i Gigija Buffona, koji je pretrčao cijeli teren kako bi me zagrlio. Već je to bio emitivan trenutak, ali kada sam ugledao Buffona bilo je još bolje. Prelijepa noć."
"Rekli su mi da ih moram častiti večerom", poručio je na kraju De Sciglio, koji je proteklog ljeta stigao u Juventus iz Milana.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije