Kapiten Jedinstva karijeru nastavlja u Hrvatskoj

Benjamin Dizdarić napušta Bihać

Kapiten Jedinstva karijeru nastavlja u Hrvatskoj

Pred sam početak priprema Jedinstva, veliki broj igrača najavio je odlazak, a tim iz Bihaća ostao je i bez kapitena Benjamina Dizdarića. 

Ovaj 23-godišnji veznjak koji je u protekloj sezoni bio okosnica i pokretačka snaga Bišćana karijeru će nastaviti u Hrvatskoj, tačnije u redovima trećeligaša Vinogradara čiji je cilj povratak u viši rang.

„Odazvao sam se na poziv iz Vinogradara, jer se radi o ekipi koja želi napredovati i pokušati ući u viši rang u hrvatskoj nogometnoj ligi. Ovo je za mene izazov, a Jedinstvo mi ostaje u srcu i mogu samo da se zahvalim i Upravi i navijačima sa kojim sam imao korektan odnos“, izjavio je Dizdarić.

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.