Kapiten Travnika Ajdin Nuhić završio u bolnici

Zaradio neugodnu povredu protiv Sarajeva

Kapiten Travnika Ajdin Nuhić završio u bolnici

S. Mlaćo

Današnji revanš susret četvrtfinala Kupa naše zemlje između Travnika i Sarajevo (2:2), donio je veoma kvaltetan i sadržajan nogomet.

Oba timu pružili su dopadljivu partiju, a na kraju su slavili izabranici Mehmeda Janjoša koji su ukupnim rezultatom 4:2 izborili prolaz u polufinale Kupa.

Neugodnu povredu u današnjem susretu zaradio je kapiten popularnih Vezira Ajdin Nuhić koji je i zamijenjen u 46. minuti. Umjesto njega je ušao Ivan Mamuša, a Nuhić je prebačen u travničku bolnicu. Tamo mu je ustanovljeno napuknuće nosa, a u federalnom prvoligašu se nadaju da će Nuhić biti spreman za subotnje gostovanje Goraždu.

Iz NK Travnik svom kapitenu su poželjeli što brži oporavak, te se zahvalili doktoru Zulfi Puriću i uposlenicima Bolnice Travnik na ukazanoj pomoći Nuhiću. 

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi