Karačić: Ko zna kako bi bilo da je Nikolić iskoristio penal

Zrinjskom bod, a mogla su sva tri

Karačić: Ko zna kako bi bilo da je Nikolić iskoristio penal

E. Škorić

Branko Karačić, trener Zrinjskog, nije nezadovoljan konačnim ishodom u derbiju protiv Širokog Brijega (0:0).

Hercegovački okršaj u 15. kolu BHT Premijer lige završen je podjelom bodova iako je Zrinjski mogao i do pobjede da je precizniji bio Stevo Nikolić s bijele tačke.

“Teren je bio težak, mekan, nije bilo lako igrati. Pitanje je kako bi se stvari razvijale da je Nikolić realizovao jedansterac, sigurno bi to bilo poptuno drugačija utakmica. Mi smo bili bolji u prvom dijelu, Široki u nastavku, ali su u finišu ulaskom Stojanovića i Blaića podigli ritam igre, imali smo još jednu priliku”, kazao je Karačić, dodavši:

“Na kraju se mogao desiti sličan scenarij iz prošle sezone samo sa drugačijim ishodom na kraju jer je Široki imao veliku priliku preko Zakarića. Mi smo imali jednu utakmicu više u gostima, nezgodan žrijeb i ja sam zadovoljan jer smo i dalje u trci za naslov prvaka. Utrka će biti neizvjesna, između Sarajeva, Širokog i nas treba tražiti ekipu koja će prva prisjeći vrpcu pred ciljem”.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.