Karačić: Moglo je i bolje, dobra je stvar što smo domaćini

Trener Zrinjskog o žrijebu Kupa

Karačić: Moglo je i bolje, dobra je stvar što smo domaćini

Zrinjski je jedan od rijetkih premierligaša koji je za protivnika u šesnaestini finanala dobio tim iz elitnog bh. ranga.

Pod Bijelim brijegom će gostovati Rudar iz Prijedora koji je nedavno osvojio bod u Mostaru.

“Iskreno nisam zadovoljan, jer upoređujući sa ostalim klubovima iz Premier lige mislim da smo najgore prošli. To ne znači da se bojim ili da nisam optimista pred Rudar. Ako me nešto može radovati onda je to podatak da igramo kod kuće. Posebno iz razloga što ćemo u tom periodu imati dva daleka gostovanja, prvo u Bijeljini, a potom i u Banjoj Luci,” izjavio je trener Zrinjskog Branko Karačić, te dodao:

“Igra se jedna utakmica u kojoj je uvijek sve moguće. Favoriti smo, ali loš dan je svakome moguć. Vidjeli ste kako je nedavno bilo protiv tog istog Rudara. Igrali smo sat vremena jako dobro, ali nismo pobijedili. Sretniji bih bio da smo kao i većina ostalih dobili nekoga iz drugog ili trećeg ranga.”

Fudbaleri Zrinjskog sutra će preseliti u Međugorje gdje će provesti pet dana. U subotu će igrati prijateljsku utakmicu protiv Splita.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.