Karačić okupio bh. juniore u Međugorju

Pred put u Francusku

Karačić okupio bh. juniore u Međugorju

Juniorska reprezentacija BiH okupila se jučer u Međugorju i tamo će se zadržati do 20. marta kada odlazi u Francusku. 

Izabranici Tonija Karačića će u Francuskoj od 22. do 27. marta ove godine sudjelovati na turniru skupine 5 Elitnog kruga kvalifikacija za Europsko prvenstvo. Uz BiH i domaću reprezentaciju Francuske, u skupini su još Bugarska i Izrael.

Izbornik Toni Karačić o pripremama kaže:

„Drugi dan smo na pripremama u Međugorju. U ponedjeljak ujutro letimo za Pariz. Ovdje imamo kvalitetne uvjete za rad. Ovo je okruženje kakvo je i prigodno za ovu fazu priprema. Sutra ćemo biti kompletni tako da ćemo iskoristiti period u Međugorju kako bismo upoznali našeg prvog protivnika Francusku", kazao je Karačić, te dodao:

"Imamo neke video analize koje ćemo iskoristiti. Na osnovu toga ćemo se i pripremati za tu prvu prepreku. Preostalo ćemo vrijeme iskoristiti za što kvalitetniju pripremu igrača, kako bi se već protiv Francuske predstavili u dobrom svijetlu. Prva utakmica određuje puno toga. Ukoliko je dobro odigramo to nam može pomoći i u preostalim susretima.“

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije