Karačić: Pokazali smo da smo kvalitetnija ekipa od Veleža

Nakon pobjede nad Veležom

Karačić: Pokazali smo da smo kvalitetnija ekipa od Veleža

Zrinjski je sasvim zasluženo stigao do svoje 12. pobjede nad Veležom u dosadašnjih 25 odigranih gradskih derbija u Mostaru. Izabranici Branka Karačića slavili su s 2:0.

"Apsolutno sve čestitke mojim igračima koju su danas odigrali vrlo disciplinirano i vrlo odlučno. Znali smo da Velež igra dobro i da nam je neugodan protivnik na našem stadionu. Ipak mi smo bili ti koji su imali kontrolu", rekao je Branko Karačić nakon susreta.

Nakon vodstva do kojeg je Zrinjski stigao golom Crnova iz penala, domaći fudbaleri su na najbolji mogući način otvorili drugo poluvrijeme.

"Dobro smo otvorili drugo poluvrijeme, na najbolji mogući način, a Stevo Nikolić je još jednom potvrdio da je pravi kiler. Ne mogu nekoga posebno izdvajati, ni jednog igrača. Velike čestitke svima i hvala Ultrasima, a utakmica je pokazala da smo kvalitetnija ekipa od Veleža", kazao je na kraju šef struke mostarskih Plemića.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.