Karačić: Poklonili smo pobjedu Slobodi

Branko Karačić i drugi put u trenerskoj karijeri osjetio je gorčinu poraza na Tušnju. 

Prije tri godine poražen je u ulozi trenera Širokog Brijega, a danas i kao trener mostarskog Zrinjskog.

"Šest utakmica, četiri gostovanja i dva domaća ogleda okončali smo sa 13 osvojenih bodova. S tim mogu biti zadovoljan. Danas smo došli po pobjedu i znali smo da će Sloboda igrati agresivno. Gol za poraz primili smo lančanom graškom Graovca i Dujkovića, a kasnije smo dva puta pogodili gredu i jednom stativu te imali dvije izvrsne prilike, ali nismo zatresli mrežu“, kazao je Branko Karačić nakon susreta u Tuzli.

Zrinjski je dominirao većim dijelom drugog dijela, ali je naspram sebe imao borbenu i maksimalno požrtvovanu ekipu Slobode. Inače, Sloboda je na Tušnju 2011. godine savladala Zrinjski sa 3:2.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti