Karačić: Slaviju respektujemo, ali želimo pobijediti

Prvak u Foči

Karačić: Slaviju respektujemo, ali želimo pobijediti

Aktualni prvak Bosne i Hercegovine, Zrinjski iz Mostara u odbranu naslova krenut će iz Foče. Tamo će ih ugostiti Slavija koju su u prošloj sezoni u Istočnom Sarajevu porazili 2:0. 

“Nastojat ćemo na stratu nove sezone igrati kvalitetno kao što smo u igrali u prošloj kada smo sasvim zasluženo postali prvaci BiH. Imamo malih problema sa izostancima igrača, ali se nadam da se to neće negativno odraziti na našu igru u Foči,” kazao je Branko Karačić, i dodao:

“Apsolutno respektujemo svakog protivnika pa tako i Slaviju, ali naša želja je trijumfom ući u novu sezonu. Znamo da se igra u Foči, određene inoformacije o stadionu dobio sam od Milana Muminovića koji je Fočak, a o timu Slavije razgovarao sam sa Dujkovićem, pa i sa Aleksićem. Oni su tamo igrali i koji dobro poznaju situaciju.”

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.