Prvak ponovo gost

Karačić: U Zvornik po prvu pobjedu u sezoni

Zrinjski nije ostvario cilj u prvoj utakmici zadovoljivši se polovičnim uspjehom na gostovanju u Foči kod Slavije. 

U drugom kolu Plemići će ponovo u goste, a protivnik je ovog puta tim Drine iz Zvornika. Rener Branko Karačić nada se prvoj pobjedi sezone.

„Domaćin će bez sumnje agresivno ući u utakmicu. Nakon povratka u Premijer ligu oni će žarko željeti pobijediti više nego zasluženog prvaka iz prošle sezone. Ući ćemo kompletniji u ovaj meč, a moja očekivanja su da odigramo kvalitetnije nego protiv Slavije u Foči i da se u Mostar vratimo sa tri boda. Nadam se da ćemo pokazati želju i smjernicu da odbranimo titulu prvaka BiH,“ kazao je Karačić i dodao:

„Situacija sa povredama i kartonima je kud i kamo bolja nego uoči prve utakmice protiv Slavije. U tim nam se vraćaju iz prošlog kola kartonirani Radeljić, Đurić i Muminović. Nažalost na Crnova još uvijek ne možemo računati. Vjerujem da ćemo odigrati kvalitetno, iako će biti tvrdo. Nadam se povoljnom ishodu po sve nas.“

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.