Karačić:Pogodak u Banja Luci vodi nas dalje

Kup Bosne i Hercegovine

Karačić:Pogodak u Banja Luci vodi nas dalje

A. Beganović

Jedan od najzanimljivijih mečeva u osmini finala Kupa Bosne i Hercegovine trebao bi biti onaj u Banja Luci gdje Borac dočekuje ekipu Širokog Brijega. Obje momčadi igraju u velikoj formi, a Širokobriježani najavljuju otvorenu igru i pozitivan rezultat.

„Malo nas je zatekla informacija da će se ovaj susret uopće igrati, ali šta je tu je. Nije korektno da mi zadnji saznamo da susret nije odgođen, ali o tome neka razmišljaju oni koji su nadležni za to. Od jučer smo u Banja Luci, jutros smo imali lakši trening, a sada su momci na popodnevnom odmoru“, rekao je za SportSport.ba trener Širokog Toni Karačić te dodao:

„Oslabljeni smo za Šilića, koji nije ni doputovao u Banja Luku zbog povrede, ali opet sam optimist. Najsretniji bih naravno bio kada bi pobijedili, ali smatram da će nam samo jedan pogodak u gostima jako olakšati put ka četvrtfinalu. Igrat ćemo otvoreno, da pokušamo zabiti taj jako željeni gol i nadam se da ćemo na kraju u tome i uspjeti.“.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.