Karađuz: Iz Čapljine se možemo vratiti neporaženi

Fudbaler Bratstva

Karađuz: Iz Čapljine se možemo vratiti neporaženi

Utakmicama 3. kola, koje se igraju u danima vikenda, nastavlja se takmičenje u Prvoj ligi Federacije BiH. 

Nakon što su prošle subote ostvarili pobjedu protiv Veleža (3:1), fudbaleri Bratstva iz Gračanice sutra će gostovati u Čapljini kod istoimene ekipe. 

O očekivanjama uoči sutra govorio je povratnik u redove Bratstva, Kenan Karađuz.

"Jako sam sretan zbog pobjede koju smo ostvarili nad Veležom. Posebno me raduje kako nas je publika bodrila i podržavala tokom cijele utakmice, no sada su sve misli usmjerene ka Čapljini", kazao je Karađuz, te nastavio:

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Sigurno je da nas čeka jako teška utakmica, kako zbog kvaliteta Čapljine, tako zbog velikih vrućina u Hercegovini. Mi smo svjesni koliko možemo i vrijedimo, stoga vjerujem da se kući možemo vratiti neporaženi. Jedva čekam da utakmica počne", riječi su Karađuza.

Utakmica se, podsjetimo, igra u subotu s početkom od 17:00 sati. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi