Karađuz: Protiv Igmana sigurno neće biti lagana utakmica

Defanzivac Bratstva pred duel sa Igmanom

Karađuz: Protiv Igmana sigurno neće biti lagana utakmica

S. Mlaćo

Nakon remija u Čapljini (3:3), nogometaši Bratstva okrenuli su se duelu narednog kola protiv Igmana iz Konjica. Gračanlije će tražiti nove bodove s kojima bi ostali u vrhu tabele.

"Jako težak i zanimljiv meč u Čapljini je iza nas. Mislim da možemo žaiti za propuštenim prilikama i penalom u zadnjim minutama, ali to je fudbal i zato i ima posebnu draž. Mislim da smo igrali dobro i da iz utakmice u utakmicu igramo bolje i stvaramo puno šansi", kazao je prvotimac NK Bratstvo Kenan Karađuz (26).

Bratstvo je favorit na svom terenu protiv Igmana.

"Sada nam dolazi Igman, a iako smo favoriti i igramo na svom terenu, mislim da neće biti lako. Sve ekipe su podjednake i sama njihova pobjeda nad Olimpikom to pokazuje. Imamo još dva dana da se dodatno spremimo i maksimalno skoncentrišemo na tu utakmicu i ja vjerujem u novu pobjedu", dodao je Karađuz koji je u Gračanicu stigao iz jajačkog Metalleghea.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Karađuz je sigurno veliko pojačanje za tim Nusreta Muslimovića, s obzirom da se radi o nogometašu koji je bio kapiten Metalleghea u Premijer ligi, ali koji posjeduje i internacionalno iskustvo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi