Karalić, Maksimović i Rašević predvode topnike Prve lige RS

Karalić, Maksimović i Rašević predvode topnike Prve lige RS

A. Beganović

U okviru 10. kola Prve lige Republike Srpske Kozara je na svom terenu sa 6:1 savladala Proleter, a dva pogotka za pobjedničku ekipu postigao je Dejan Maksimović, koji se tako na vrhu liste strijelaca pridružio Vladimiru Karaliću (Sloboda Mrkonjić Grad) i Dejanu Raševiću (Sutjeska).

Nakon 10 odigranih kola na čelu liste strijelaca Prve lige Republike Srpske sa po pet postignutih pogodaka nalaze se Dejan Maksimović, Vladimir Karalić i Dejan Rašević.

Pomenute fudbalere u stopu prate Zlatan Bosnić (Kozara), Arnes Brkić (Sloboda N.Grad), Dejan Drakul (Sutjeska), Ivan Ninić (Napredak) i Ognjen Škorić (Kozara), koji su u dosadašnjem dijelu prvenstva postigli po četiri pogotka.

Lista strijelaca Prve lige Republike Srpske:

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Dejan Maksimović (Kozara), Vladimir Karalić (Sloboda Mrkonjić Grad) i Dejan Rašević (Sutjeska) - 5 pogodaka

Zlatan Bosnić (Kozara), Arnes Brkić (Sloboda N.Grad), Dejan Drakul (Sutjeska), Ivan Ninić (Napredak) i Ognjen Škorić (Kozara) - 4 pogotka

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.