Karić: Igrač sam Slobode, kako da potpišem za Čelik?

Još uvijek igrač Slobode

Karić: Igrač sam Slobode, kako da potpišem za Čelik?

D. Kurbegović

Danas je u Zenici kao bomba odjeknula informacija koja kaže da se na Bilino polje vratio Mahir Karić.

Međutim, informacija koju su prenijeli pojedini bh. mediji nije tačna, što je za SportSport.ba potvrdio i iskusni napadač.

"Ne mogu da vjerujem kakve se informacije pojavljuju. Kako mogu potpisati ugovor s Čelikom, ako sam još na papiru igrač Slobode. Imam ugovor s klubom iz Tuzle, a sada hoću li ostati i dalje njihov igrač ili ćemo se prijateljski razići to ćemo vidjeti u narednom periodu. Razočaran sam zbog iznošenja netačnih informacija. Još jednom ponavljam, igrač sam Slobode i sve dok je tako ne mogu razgovarati o nastavku karijere s nekim drugom klubu", kazao je za SportSport.ba Mahir Karić.

Mahir Karić je svoju karijeru počeo u Čeliku, gdje je nastupao uspješno i za seniore, u svojoj karijeri još je nosio dresove Rudara, Travnika, GOŠK-a, Sarajeva, Olimpica i kazahstanskog Akzhayika. Za Slobodu je u ovoj sezoni nastupio na 11 utakmica, postigavši jedan gol. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Pred kraj sezone zbog nesporazuma s rukovodstvom kluba s Tušnja napustio je Slobodu, a njegov status bi trebao biti riješen u narednom periodu.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi